Kun kuulet jonkun sanovan, että he murtautuvat hevoseen, mitä tulee mieleen? Ajatteletko cowboyt bucking hevonen ympäri pihalla, kunnes se pysähtyy? Jos kuulet jonkun sanovan, että he kouluttavat hevostaan, mitä tulee mieleen? Ajatteletko, että joku työskentelee hiljaa hevosen kanssa?

On ehkä valitettavaa, että murto sisältää sanan tauon, kun kuulemme, että ajattelemme hevosten hengen murtamista, jolloin hevonen antautuu meille. Tässä ei pitäisi olla kyse tästä. Palaa ei niin monta vuotta, ja siitä se oli kyse, mutta tämä on 2006 ei 1896. Haluan ajatella, että ymmärrämme suhteemme ja arvostamme sitä enemmän kuin silloin.

Verbit Arabian Kielest

Valitettavasti on vielä ihmisiä siellä, jotka ajattelevat sinun täytyy rikkoa hevosen henki, mutta näin ei ole. Mikä nämä ihmiset kaivata jotta käsittää on te panna hyvin vedonlyöjä heroiini jahka te kasvatus ja aikaansaada avulla sinun heroiini. Hollywood (ja jotkut ihmiset, jotka toimivat työpajoja) haluaisi sinun uskovan, että hevonen kuiskaaminen on salaperäistä taidetta, jota ei voida saavuttaa tavallisella henkilöllä.

Ei ole mysteeri hevonen kuiskaaminen on yksinkertainen asia ymmärtää käyttäytymistä hevonen ja voi lukea hevonen työskentelet. Hevonen on karjan eläin, se on perus taistelu tai lennon vaisto. Vaikka hevonen on kaunis eläin, sillä ei ole maagisia voimia. Käsittää nämä emäksinen tavarat ja te aari kummuta model after sinun elämäntapa jotta olemassaolo etevä jotta aikaansaada avulla sinun heroiini.

Työskentely hevonen on tärkein kohta haluan saada koko, koska se on kulmakivi ja hyvä ratsastaja / hevonen suhde. Getting takaisin murtaa vs. kouluttaa, jos työskentelet hevosten luonnollisia vaistoja voit saavuttaa suuria asioita vähän aikaa. Älä aloita taistelua hevosen kanssa, koska se on paljon suurempi ja paljon, paljon vahvempi kuin sinä. Käytä hevosen luonnollisia vaistoja eduksesi, kun koulutat sitä.

I-KIRJAIN hankkia työntekijä avulla aivan kirjake -lta hevosenkenkä ja poni aikana ikä ja seuraava herkkäuskoinen hallita -lta työskentely avulla heroiini hankkia ei koskaan had ainoa buck aikana kasvatus kokematon heroiini. Kiinnittämällä huomiota, kun hevonen on valmis seuraavaan vaiheeseen koulutuksessa eikä kiirehtiä niitä asiat etenevät nopeammin pitkällä aikavälillä kuin jos menet liian nopeasti ja täytyy mennä takaisin yli asioita.

Hevosharrastepalvelut Maria Pirinen

Break your koulutus osiin, kuten perusmaatyötä, keskitason maatyötä, kehittynyttä maatyötä, perus asennettu työ, välikäyttöön asennettu työ, kehittynyt asennettu työ, jne. Ajaa ei ehdottaa jotta lähinnä aste -lta harjaannuttava ennen kuin sinun heroiini on valmis, se jälkisäädös olla ainoa astua edistää kakkonen portaat taaksepäin tokko te ajaa. Ota aikaa katsella hevonen ja oppia huomaamaan pieniä asioita, kuten asema hevosten korvat, liikkuminen hevosten häntä, hevosten silmät, ne kaikki kertovat, miten hevonen on tunne. Se lukee hevosta ja huomaa hevosen kehon kieltä.

Seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita sinulla ei ehkä ole nopein, paras hyppääjä, paras kouluratsastus hevonen maailmassa, mutta sinulla on ystävä, joka tekee parhaansa sinulle, kun kysyt, on valmis kokeilemaan mitään sinulle ja olla luotettava. Mielestäni tämä on tärkeämpää.