Ratsastus hevonen on seikkailunhaluinen ja myös hyvä muoto harjoitus. Jotta hauskaa ratsastaa, on viisasta toteuttaa joitakin vinkkejä tai ohjeita.

Uusi ratsastaja saattaa tuntua oudolta ja epämukavalta satulassa. On vaikea tuntea olonsa kotoisaksi, kun pinta istut, on takana eläimen kolmesti koko sinua. Se on pelottavaa säilyttää tasapaino eikä saada siirtymään, koska hevonen muuttaa kävelyä tai yhtäkkiä lisää tahtia. Huolimatta riski sairastua ja kärsiä vammoista, ratsastus on yhä tulossa suosittu, koska sitä pidetään seikkailunhaluinen muoto harjoitus. Kyllä, yllättävää, koska se voi kuulostaa, ratsastus on eräänlainen harjoitus.

Monet meistä ovat väärinkäsitys, että se on vain hevonen, joka käyttää kuin me ratsastaa, mutta mikä ei rekisteröidä mielemme on, että kehomme hyödyttää myös suuresti. Puristamalla hevonen, jotta se muuttaa suuntaa, vaatii työtä sisäreidet, istuu oikeassa asennossa, kun ratsain, vaatii käyttöä takaisin, vatsan, ja myös jalat. Siksi se kestää vahva ja vakaa ydin, jossa on yhtä voimakas jalat hengissä ratsastus. Vakaa ydin ja vahvat jalat ovat tarpeen tasapainottaminen hevonen. Ratsastus on siis suuri ulkona käyttää, ja virkistävä muutos kuin treenata kuntosaleilla sisätiloissa.

Jotta hevonen ajaisi hyvin, noudata alla mainittuja ohjeita:

1. Kosteuttaa hevonen: Ennen ratsastusta, varmista, että hevonen on riittävän nesteytetty. Tämä on erityisen tärkeää, kun ratsastus kesällä.

2. Saapuvat vakaa muutama minuutti ennen: Tämä on tärkeää, koska se on aina viisasta tietää, miten hevonen on tunne ja valmistella sitä henkisesti, ja ratsastaa, niin että se ei ole yllätys.

3. mekko oikea: on tärkeää olla pukeutunut ratsastus vaatteet eikä menossa mitään tavallista asu. Charles Owen kypärä, pikeur helskodda ridbyxor, Kingsland takit ja ROECKL käsineet ovat joitakin ratsastus kulumista hyviä merkkejä.

4. Ole täysin varustettu: On tärkeää olla täysin varustettu ratsastus varusteet, kuten ohjakset, halters, johtaa, snaffles ja satula tarvikkeet.

Anniina Mörsäri Riikka Pitkäaho

Ratsastus kohteita sekä hevonen ja ratsastaja on saatavilla Tukholmassa ridsportbutik kutsutaan Hästbiten. Kauppa näyttää varastossa laadukkaita ratsastus laitteet, kuten ohjakset, halters, snaffles ja on myös useita hevosen hoito kohteita, kuten vitamiini täydentää, trimmaus kohteita ja satula tarvikkeet. Katsomaan erilaisia ratsastus vaatteet saatavilla, kuten chaps, käsineet, turvaliivit, takit, jodhpurs ja pikeur Cindy breeches vierailla verkkosivuilla http://www.hastbiten.se/ Ratsastus on vaarallinen urheilulaji ja siten vain parhaat laitteet ja ratsastus kulumista olisi ostettava, parantaa turvallisuutta ja suojaa sekä ratsastaja ja hevonen.