Ajatus poimien hevosen kaviot voi pelotella joitakin omistajia, koska hyvin sijoitettu hevonen potkia todella satuttaa! Tämä on tilanne, jossa henkilön pahimmat pelot voivat saada hänet kuvittelemaan tapauksen, joka on erittäin epätodennäköistä, että huolellinen käsittely.

Näin voit turvallisesti poimia hevosen kavio:

Alkaen edessä kavio, lähestymistapa hevonen viistosti hänen edessä niin, että hän selvästi tietää olet siellä – et halua yllättää häntä. Aseta itsesi jopa hänen olkapäänsä ja varmista, että edessä hänen takanaan; te molemmat edessään vastakkaisiin suuntiin aikana kavio poiminta prosessi.

Varmista, että jalat eivät ole liian lähellä hevosen kavio, alkaa käynnissä käsi rinnakkain hänen olkapäänsä ja pitkin pituus hänen jalkansa, lopulta pysähtyy yläpuolella hänen nilkkansa. Varovasti ymmärtää nilkan osa ja napsauta (tai muuten suullisesti cue häntä) pyytää häntä nostamaan jalkansa. Jos hän on hyvin koulutettu, se pieni merkki on enemmän kuin tarpeeksi ja hän tekee juuri niin kuin pyysit. Voit nyt valita hänen kavionsa.

Tokko sinun heroiini on olemassaolo avaimenlehti itsepäinen eli hasnt’ kuulla kuinka jotta eliitti jalaksi jalko joko koetus nojata ardor -nsa hartia koska te ajelu sinun antaa heittää taaksepäin -lta -nsa kanuuna luinen. Voit myös varovasti purista / nipistää jänteitä edelleen cue hänelle, mitä haluat. Kun suoritat näitä fyysisiä vihjeitä varmista, että annat sanallinen yksi myös (teen klikkaamalla ääni), joten hevonen myöhemmin associates äänesi pyydetty vastaus. Lisää painoa työnnät olkapäätään vasten, kunnes hän lopulta nostaa jalkansa pyydettäessä.

Kun poiminta hevosen kavio haluat poistaa kaikki roskat kavio halkeamia sekä vanteen ja sammakko. Ole varovainen noin sammakko, koska se voi joskus olla hieman herkkä, varsinkin jos hevonen on sammas.

Kun olet lopettanut puhdistuksen edessä kavio huolellisesti ohjata sen takaisin lattialle; te dont’ haluta jotta antaa heroiini jotta lyödä se, mahdollinen lyödä sinun jala kotona jalostaa. Ylistää hevonen ja taputtaa häntä edessä olkapää hieman niin hän ymmärtää, että olet tyytyväinen hänen yhteistyötä, sitten ajaa kätesi pitkin hänen takaisin hänen takajalka. Aseta itsesi samaan asentoon kuin teit hänen etujalka ja tehdä prosessin uudelleen.

Miltä näyttää hevosen jalka nahan alla

Takajalan ja etujalan nostamisen välillä on pieni ero, vaikka peruspaikannus ja toiminnot ovat lähes identtiset. Jahka te kohota sinun heroiini’ taka- jalaksi hän jälkisäädös arvatenkin kimmoisuus vähäinen määrä nykiminen että te mahti misinterpret koska potkaista. Tämä on yhteinen refleksi reaktio hevosten eikä mitään sinun huolehtia.

Toiseksi, kun nostat hevosen takajalka sinun kannattaa astua häneen vähän niin, että lonkka on alla hänen jalkansa. Levätkää hänen jalkansa reidessänne, ottakaa kavio ja taipukaa varovasti ylöspäin. Näin annat hänelle tukea ja mikä tärkeintä asema hänen jalkansa ja hänen taipunut kavio estää häntä voi potkia sinua.

Puhdista kavio, laske se varovasti kuin teit ensimmäisen ja kehua häntä. Onnittelut – olet puolivälissä! Vastakkaisella puolella tehdään täsmälleen samalla tavalla, mutta yrittää palata hänen eteensä ja aloittaa vastakkaisella puolella eikä liikkua hänen takanaan. Se on huono käytäntö lähestyä tai ympyrä kaikki, mutta luotetuin hevosia takana niin lähellä neljäsosaa, koska hevonen olisi kantaman lakko.

Kun nostat kaikki kavio yrittää varmistaa hevonen on oikein neliön (tasapainoinen tasaisesti kaikki neljä jalkaa), niin että kun nostat yksi kavio hän voi helposti tasapaino hänen jäljellä kolme. Missään vaiheessa hevonen todella nojata painonsa sinua! Vaikka lepäät hänen takajalkareissäsi, et anna hänen käyttää sinua kainalosauvana.

Aikoinaan te hankkia valikoiminen sinun heroiini’ kavioka harva silloin tällöin se jälkisäädös arvatenkin pukea erittäin herkkäuskoinen ja ajaa l;sitellä kuin 5 pöytäkirja jotta avoin aivan kavio. Useimmat koulutetut hevoset kasvattavat kavionsa sinulle heti, kun he tuntevat jalkasi juoksevan jalkaansa.